Prøv vores tablet-udgave

Vi kan se, at du er på en tablet. Kunne du tænke dig at læse Jyllands-Posten på vores tablet-app?

Privacy Policy Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her
torsdag 24. april 2014
EPN.dk
Aktier
C20 Cap
757,20-0,21% ned
Obligation
3,5%-44
101,85-0,34% ned
Valuta
USDUSD 5,40-0,16% ned

Finans - i samarbejde med

finanswatch.dk
Realkredit 02.09.08 kl. 09:07
Hans Henrik Palm har købt "Bella Vista" på Hambros Alle i Hellerup. Drømmehuset er på 506 kvadratmeter ved vandet og med egen bådebro. Foto: Steen Wrem

Eksbokser betalte rekordpris for luksusvilla

Hans Henrik Palm købte tidligere på sommeren it-milliardæren Erik Damgaards Hellerup-palæ for et hidtil hemmeligholdt beløb.

Hans Henrik Palm, der tidligere gjorde sig som professionel bokser, men nu er bedst kendt som storinvestor i blandt andet ejendomsmarkedet og FCK-selskabet Parken Sport & Entertainment, kan nu føje endnu en titel til sit visitkort:

Køber af årets dyreste privatbolig.

Tidligere på sommeren købte Hans Henrik Palm luksusvillaen "Bella Vista" beliggende på den prominente rigmandsvej Hambros Allé i Hellerup af it-millardæren Erik Damgaard. Blot ville ingen af de to oplyse købesummen.

Men nu er skødet blevet tinglyst, og købsprisen er dermed offentligt tilgængelig.

Tingbogen afslører, at Palm betalte 75 mio. kr. for "Bella Vista", skriver B.T. i dag. Det gør såvidt vides bolighandlen til årets dyreste i Danmark.

"Huset er ikke købt for at blive solgt videre. Nu er vi ikke flyttet ind endnu. Hvis vi kan lide at bo der, vil vi blive boende, ellers må vi prøve at finde noget andet. Jeg kan bo alle steder, og jeg tror, jeg har gjort en god handel," siger Hans Henrik Palm til B.T.

Har tjent 10 mio. på huset

Erik Damgard købte selv luksusvillaen i 2007. Dengang betalte han "blot" 65 mio. kr. for den, hvilket giver en gevinst på hele 10 mio. kr. for et års ejerskab. Det er der ikke meget boligkrise over.

Til B.T. siger Erik Damgaard dog, at han i mellemtiden har lagt mindst 10 mio. kr. i huset i form af forbedringer. Blandt andet er kælderen blevet hævet, ligesom der er lagt nyt tag på.

Erik Damgaard opbyggede sammen med sin bror it-virksomheden Damgaard Data, som i 2000 fusionerede med Navision. Han blev i lighed med de oprindelige Navision-stiftere milliardær, da Navision for nogle år siden blev solgt til Microsoft.

Senest er Erik Damgaard blevet kendt for sin optræden sammen med veninden Anni i reality-serien "Erik og Anni goes to Hollywood" på Kanal 4.

Jan Fog stod for salget

Det er liebhaver-mægleren Jan Fog, der har formidlet salget mellem de to rigmænd. Ligesom han også var mægler på huset, da Erik Damgaard købte det sidste år.

Med den høje købspris har Jan Fog sandsynligvis tjent mere end én million per salg.

"Det er ikke skudt helt forbi, hvis du skriver, at jeg har tjent lidt over et par millioner på salgene af Bella Vista," siger Jan Fog til B.T.

Han mener, at han har været alle pengene værd.

"Jeg har formået at løfte opgaven ved ikke at give så meget som en krone i rabat ved de to salg. Det er blandt andet det, jeg får mine penge for," siger Jan Fog.

LÆS OGSÅ: href="http://epn.dk/finans/realkredit_bolig/article1359213.ece">Erik Damgaard sælger luksusvilla

artiklen fortsættes...
1 - 2
null
Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Finans
Tophistorie

Nordfyns Bank fastholder forventningerne

Nordfyns Bank har aflagt regnskab periodemeddelelse for første kvartal, hvor nettorenteindtægterne stiger og basisindtjeningen falder og forventningerne fastholdes.
forsiden lige nu

Ups: 110.000 børn fik brev fra Skat

Endnu engang har der været rod i Skats systemer.

Disse biler er bare bedst

Forhandlere og værksteder har forbedret deres kundeservice.

Mand skal to år i fængsel i hemmelig sag

En mand i ved Retten i Næstved dømt for svindel til 12 mio. kr., men der er referatforbud i sagen.

Varme tyske vinde kommer til Danmark

Den tyske økonomi er på vej frem og lader sig ikke stoppe af krisen i Ukraine.

Dyr gammel traver bringer Apple mod strømmen

Pc-salget fortsætter med at styrtdykke. Men hos Apple går det anderledes.

F1-lånets popularitet i frit fald

Til gengæld er der dødt løb mellem F3-F5-lånene og de fastforrentede lån.
Annonce
Annonce
Erhverv
TV
Annonce
Blogs
Søg i vejviseren
Annonce
Annonce
Tophistorier Erhverv
Erhverv & Økonomi
Facebook er blevet en fin forretning

Det sociale supermedie har næsten tredoblet sit overskud på et år. Alligevel handler det for Mark Zuckerberg om at fortælle, hvad han ikke tjener penge på.

Erhverv & Økonomi

Charterdronning vil glæde sig over solskin

Topchef i charterbranchen forlader overraskende topstilling uden at have et andet job på hånden.

Erhvervsanalyse
Apples styrke er også Apples svaghed

Middagsanalyse: It-giganten solgte 44 mio. iPhones i første kvartal og tog endnu en gang fusen på analytikerne. Men hvor mange år kan bjerget eksistere?

Erhverv & Økonomi
Lang vej igen efter tøjkatastrofe

Et år efter, at den store tøjfabrik Rana Plaza styrtede sammen og dræbte mindst 1.134, er arbejdsforholdene for de bangladeshiske tekstilarbejdere langt fra gode nok.

It-bossen
Licenskontrollen kommer!

Licenskontrol koster virksomheder mange millioner. Ikke fordi de snyder med softwarelicenserne, men fordi reglerne er ekstremt omfangsrige og komplicerede.